B.F. ELECTRONIC APS

I mere end 30 år har B.F. Electronic ApS afhjulpet tusindvis af kunder med deres elektroniske problemer. Tog, bus og lastbils elektronik har været en stor del af virksomhedens succes og vores  kunder er blandt andet DSB,  Arriva, Euromaint, Scania og Volvo. De senere år har vi arbejdet målrettet på at ramme helt nye kundegrupper som landbrug og entreprenører. Dette har givet os mange nye opgaver som er med til at styrke vores viden på området. Vi prøver nye ting hver eneste dag, og vi er glade for at kunne yde en service som er så efterspurgt. Vi har ændret navn til B.F. Electronic ApS, da firmaet i 2014 blev lagt om fra personligt ejet til ApS.

VORES HISTORIE KORT FORTALT

BF Electronic blev grundlagt i 1991 af Bent Pedersen og Finn Mikkelsen.

Før den tid var Bent Pedersen fra 1977 til 1991 medejer af servicecentret Odder, hvor der blev repareret radio og tv. I 1991 overtog Bent Pedersen BF Electronic og flyttede værkstedet til Knudsminde i Odder hvor vores værksted stadig har til huse i dag.

I dag servicerer vi elektronik til tog, busser, lastbiler, landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner, samt service, udvikling og fremstilling af specialelektronik.

Bent Pedersen, fhv. Direktør

I 2019 startede et generationsskifte i B.F. Electronic ApS, da fhv. Direktør Bent Pedersen, valgte at han ville trække sig tilbage og overrække direktørposten til hans søn Hans Henrik Pedersen. B.F. Electronic ApS bliver dermed også i familien, hvilket Bent Pedersen altid har ønsket.

Hans Henrik Pedersen har været ansat i virksomheden som tekniker siden 2005, og har derved fuldt indblik og forståelse i hvordan firmaet er bygget op og de værdier B.F. Electronic ApS står for. Hans Henrik Pedersen har i sinde at videreføre de selvsamme værdier fremover, uden at lukke øjnene for nytænkning og udvikling.

Direktør Hans Henrik Pedersen